Beste,

De praktijk is aangepast conform de leidraad Covid-19 voor de complementaire zorg. Zo is bijvoorbeeld de behandelstoel tijdelijk vervangen door een hoge kruk. Tussen de afspraken door maak ik extra schoon.

Schone lucht in de praktijk

Het is altijd al belangrijk dat u zich helemaal op uw gemak voelt als u mijn praktijk bezoekt. In deze tijd des te meer. Alle geldende hygiƫnemaatregelen pas ik met succes toe voor uw en mijn eigen veiligheid. En in mijn praktijkruimte staat een automatische luchtzuiveraar, die de luchtkwaliteit in de ruimte meet en regelt. Het apparaat is met zijn moderne vijfvoudige filtertechniek uiterst effectief tegen schadelijke deeltjes zoals virussen, bacteriƫn, fijnstof, pollen, allergenen en schimmels.

U kunt dus opgelucht ademhalen als u langskomt voor een behandeling. Neem gerust contact met mij op als u nog vragen hebt.Verder vraag ik iedereen die griepverschijnselen heeft om de afspraak te verzetten of om te zetten in een fotobehandeling met telefonisch advies.Ik hoop u snel weer te zien in de praktijk.

Johan Voois