Meer dan 38 jaar praktijkervaring als magnetiseur.

Direct afspraak maken

 • Kampt u met lichamelijke
  en/of psychische klachten?
 • Loopt u constant tegen barrières aan
  in uw privé of zakelijke leven?
 • Heeft u al tijden ‘vage’ klachten
  waar u nu toch écht vanaf wilt?
 • Laat u dan behandelen
  d.m.v. Magnetiseren.
 • Magnetiseren helpt!

Ganoderma

Verbetert het immuunsysteem, helpt de lever het lichaam te ontgiften, werkt slijmoplossend bij chronische bronchitis, activeert de mentale activiteiten, versterkt het hart, is ontspannend bij slapeloosheid en vergroot de basisenergie in het algemeen.

Deze medicinale zwam behoort tot de uniekste en zeldzaamste geneeskrachtige kruiden in China, en wordt traditioneel gezien als 's-werelds meest kostbare voedsel. De Chinese Materia Medica - de pharmacopae samengesteld door de legendarische kruidenarts Li-Shin-Tjen - vermeldt: "Ganoderma bewaakt de lever, versterkt het hart, bevordert de vitaliteit en mentale activiteit, behoedt het kostbare complex van een jeugdig uiterlijk en een levendige geest".

 

Vandaar dat ten tijde van de Samurai-krijgers deze zwam uitsluitend gereserveerd was voor keizers, koningshuizen en de gegoede adel. De onschatbare kwaliteiten van dit hooggewaardeerde kruid zijn vandaag de dag beschikbaar voor een ieder die gezond wil leven.

 

Moderne onderzoeken, met name in de VS, hebben de bevindingen van Li-Shin-Tjen verder genuanceerd:

De variëteit aan onder andere mineralen, polysacchariden en triterpenen in Ganoderma activeert onze lever in z'n functie als grote ontgifter, energiefabriek, bouwmaatschappij, vet-afbreker, circulatie-bevorderaar en stress-manager van het menselijk lichaam.

 

Ontgiften wil niet alleen zeggen het opruimen van afvalstoffen van de stofwisseling net zoals de filters in een automotor regelmatig schoongemaakt moeten worden, maar ook het afvoeren van zware metalen, nicotine, alcohol, milieuvervuiling en de bijwerkingen van medische ingrepen en behandelingen zonder dat deze een interactie met Ganoderma aangaan. De lever is tevens belangrijk bij het afvoeren van afvalstoffen bij alle processen welke belastend zijn voor het lichaam zoals ontstekingen, weefselontaarding en zweren.

 

Traditionele Chinese artsen gebruiken deze medicinale zwam al eeuwenlang om de lichamelijke en geestelijke conditie te beschermen. De energiereserves van ons lichaam blijven hierdoor vrijwel onaangetast, waardoor het immuunsysteem en de organen optimaal kunnen functioneren. Allergische reacties op voeding en omgevingsfactoren kunnen hierdoor minder intensief zijn, en de algehele vitaliteit neemt opmerkelijk toe.

 

De lever breekt grote eiwitketens in ons lichaam af tot kleine onderdelen welke weer als bouwstenen voor spieren, gewrichten, de huid en alle lichaamsweefsels gebruikt worden.

 

Hoe beter deze bouwstenen afgebikt en schoongemaakt zijn, des te steviger en elastischer de nieuw te vormen lichaamsweefsels zijn. Onze lever bepaalt dus in grote mate de kwaliteit van onze spieren, botten, gewrichten, huid, kortom ons gehele innerlijk en uiterlijk. Ganoderma draagt een belangrijk steentje bij in het kunstwerk wat ons lichaam vormt.

 

De afbraak en aanmaak van cholesterol gebeurt in grote mate onder controle van de lever, cholesterol wordt tegenwoordig onderverdeeld in HDL's en LDL's. Ganoderma heeft een positief effect op de HDL's (de gezonde vetten) en vermindert het gehalte aan LDL's (ongezonde vetten).

Wie een gezonde blos op z'n wangen wil, moet goed voor de lever zorgen. Dit orgaan is in grote mate verantwoordelijk voor de kwaliteit van de doorbloeding van huid en slijmvliezen.

Een aloud gezegde luidt: "Wat heb je op je lever?". Spanning en zorgen remmen onze lever in z'n diversiteit aan functies. Omgekeerd maakt een optimaal werkende lever ons stress-bestendig en flexibeler zodat we inspannende situaties beter het hoofd kunnen bieden en steviger in de schoenen staan. Ganoderma is de mind-builder bij uitstek.

Ganoderma vermindert prikkelgevoeligheid van de zenuwuiteinden, waardoor we allerlei soorten pijn en emotionele belasting minder intens ervaren zonder dat het versuffend werkt.

De praktische toepassingen zijn enorm : van puur lichamelijk zoals spierpijn, kiespijn en griep tot emotioneel waaronder examenvrees, heimwee en verdriet.

Ganoderma is als gedroogde zwam verkrijgbaar bij Chinese kruidenspecialisten, waarbij de leeftijd en herkomst van groot belang is voor de kwaliteit. De gestandaardiseerde Chinese kruidenpreparaten zijn minder bewerkelijk en kunnen persoonlijk gedoseerd en in combinatie met rustgevende of activerende kruiden voorgeschreven worden.

logo magnetiseur Johan Voois, meer dan 38 jaar praktijkervaring als magnetiseur. Univitaal

T

g+

F

Magnetiseren

 

 • Meer energie door magnetiseren!
 • Vertrouwelijk
 • Magnetiseren op afstand
 • Magnetiseren van dieren
 • Magnetiseren, hoe gaat dat?
 • Problemen die behandeld kunnen worden zijn?
 • Verschil tussen Reiki en Magnetiseren
 • Magnetiseren bij baby’s en kleine kinderen
 • Magnetiseren bij pubers en jong volwassenen
 • Voorbeelden van klachten waarvoor u uw kind kunt laten magnetiseren

Linkpartners

Linkpartners

 

natuurgeneeskundige.goedbegin.com

Startpagina voor alternatieve geneeswijze.

 

Magnetiseur-info.nl

Startpagina magnetiseurs

 

Alternatievegeneeswijzen.startbewijs.nl

Startpagina alternatieve geneeskunde.

 

rubrieken.com

Startpagina alternatieve geneeskunde.

 

natuurgeneeswijzen.hids.nl

Startpagina alternatieve geneeskunde.

 

suikerraffinaderij

Alles over suikers.

 

Allesovermagnetiseren.nl

Alles over magnetiseren.

 

gezond-zijn.nl

Voeding, kruiden en homeopathie.

 

magnetiseur.startbewijs.nl

Startpagina magnetiseurs.

 

afvallen.today

Alles over afvallen

 

 

GezondeTips.nl

Leef gezond

 

Alternatievegeneeswijzen-info.nl

Geneeskundigen in Maassluis, Midden-Delfland, Westland

 

 

 

 

 

Adverteren:

 

tupalo.nl/den-haag/univitaal

Zakelijke advertentie

 

b9.nl

Wegwijzer op internet.

 

qlik.nl

Bedrijvengids

 

teloos.nl

Bedrijvengids