Stem af op de Shumann-resonantie met de Schumann-resonantie generator

Heb je weleens gehoord van de Schumann-resonantie? Dat is een elektromagnetische trilling in de atmosfeer, genoemd naar de ontdekker: de Duitse natuurkundige Professor Winifred Otto Schumann. Alles wat op aarde leeft staat in verbinding met deze trilling. Het wordt daarom ook wel het natuurlijke hartritme van Moeder Aarde genoemd.

Wat doet het?

Als je afstemt op de Schumann-resonantie kom je in balans met het natuurlijke hartritme van Moeder Aarde. Oftewel, je aardt jezelf. Dit helpt je om mentale en fysieke rust te krijgen, je slaapt beter en ervaart minder stress.

De Shumann-resonantie generator

De voornaamste en basisfrequentie van de Schumann-resonantie bedraagt 7,83 Hertz. De generator zendt deze frequentie uit in een omgeving van ongeveer 20 vierkante meter. Je kunt het dag en nacht aan laten staan op een plek naar keuze.

Meer lezen?

Shumann resonantie

https://www.schumanninstituut.nl/wp-content/uploads/2018/02/Het-stimuleren-van-zelfherstel-door-de-Schumann-Resonantie-S.-Bosman.pdf