Blog

Informatie, tips en nieuws. Zo blijft u op de hoogte. Lees hier de blogartikelen en laat je inspireren!

Energetisch reinigen van de praktijk

Energetisch reinigen van de praktijk

Als magnetiseur heb je de bijzondere taak om de energie van je cliënten in balans te brengen en te helen. Maar vergeet niet dat ook de ruimte waarin je werkt, een cruciale rol speelt in dit proces. Het is daarom van groot belang dat je je praktijkruimte regelmatig...

Schumann resonantie generator
De Schumann-resonantiegenerator is een apparaat dat is ontworpen om een specifieke frequentie van elektromagnetische straling te produceren die overeenkomt met de Schumann-resonantie. De Schumann-resonantie is een natuurlijk elektromagnetisch signaal dat wordt gegenereerd door bliksemontladingen in de ionosfeer van de aarde.

EMF

De term "EMF-vervuiling" wordt soms gebruikt om te verwijzen naar de vermeende schadelijke effecten van elektromagnetische straling (EM-straling) op mens en milieu. Dit omvat vaak de EMF die wordt gegenereerd door elektronische apparaten zoals mobiele telefoons,...

Spirituele boeken

De kracht van het NU Het boek "De kracht van het NU" van Eckhart Tolle is een spiritueel boek dat zich richt op het belang van het leven in het huidige moment. Het boek benadrukt het belang van het loslaten van het verleden en de toekomst om te kunnen leven in het...

Water swift

Water swift

Deze oefening hoef je eigenlijk maar 1 keer te doen. Tenzij je natuurlijk heel veel wilt veranderen in en buiten je zelf.

Subscribe